Kad god postoji potreba za proširenom pokrivenošću, poboljšanim karakteristikama ili povećanjem komunikacionog saobraćaja, normalna dvosmerna radio komunikacija više nije dovoljna. U određenom vremenskom periodu, Motorola je implementirala sisteme za radio komunikaciju koji pokrivaju ove dodatne zahteve.MOTOTRBO nudi portfolio analognih i digitalnih dvostranih radio veza koje omogućavaju prenos grala i podataka. Kombinuje najbolje iz dvostranih radio funkcionalnosti sa najnovijom digitalnom telehnologijom.MOTOTRBO donosi sve benefite push-to-talk komunikacije i uvezuje ih u jedan moćan alat koji dovodi produktivnost, efikasnmost i bezbednost na jedan skroz novi nivo.

MOTOTRBO™ IP Site Connect

IP Site Connect koristi internet da proširi pokrivenost vašeg MOTOTRBO ™ komunikacijskog sistema bez obzira gde se nalazite. Bez obzira gde se nalazite, možete lako komunicirati između geografski udaljenih lokacija u gradu, državi ili bilo gde na planeti.

MOTOTRBO™ CAPACITY PLUS

Capacity Plus proširuje kapacitet MOTOTRBO ™ komunikacionog sistema. Zahvaljujući ovom sistemu možete brzo i efikasno deliti važnu glasovnu komunikaciju kao i podatke na istom sistemu bez potrebe za dodavanjem novih frekvencija i to sve sa preko hiljadu korisnika istovremeno.

MOTOTRBO™ Linked Capacity Plus

Linked Capaciti Plus predstavlja sistem koji omogućava komunikaciju sa velikom snagom u širokom području sa skalabilnim sistemom koji je jednostavan za upotrebu. Koristeći napredni repetitorski softver dostupan je u konfiguracijama za manje i široke prostore. Bilo da posade treba da razgovaraju jedna sa drugom na terenu ili u kancelariji ili da koriste aplikacije za podatke, kao što su slanje tekstualnih poruka, praćenje lokacije ili radni nalozi, Linked Capacity Plus čini njihov rad sigurnijim i radnim danom produktivnijim.

MOTOTRBO™ Conect Plus

Zahvaljujući Connect Plus digitalnom kanalu, vaši radnici ne samo da mogu da razgovaraju jedni sa drugima i sa centralom, već mogu da koriste i aplikacije za podatke kako bi učini svoje poslovanje efikasnijim i sigurnijim, uključujući i slanje tekstualnih poruka i praćenje lokacije. Istovremeno imate sve prednosti TDMA digitalne tehnologije kao što su povećani kapacitet i jasan zvuk.

MOTOTRBO™ Capacity Max

Kapacitet, pokrivenost i kontrola MOTOTRBO ™ Capacity Max vam omogućava da menjate vaš komunikacioni sistem u skladu sa rastom vaše kompanije.

Radio sistemi MOTOTRBO
MOTOTRBO radio sistemi
Radio sistem MOTOTRBO
MOTOTRBO radio sistem